неділю, 10 грудня 2023 р.

Кольоровий тиждень


      З метою посилення інтересу учнів до предметів, виявлення і розвитку дитячих здібностей, презентування нових форм, моделей, технології  організації навчання та змістовного дозвілля школярів з 4 по 8 грудня в КЗ «Олександрівський ліцей №1» був проведений Тиждень початкових класів «Подорож у країну НУШ –                      Смайлоленд » (кольоровий тиждень). Елементи кольоротерапії впроваджуються в практику роботи з учнями як методика покращення здоров’я кожної дитини за допомогою кольорів.   

     Учні 4-А класу створили свою візитівку (смайлик з позитивним настроєм) і провели цікавий урок-змагання «Моя Україна». Червоний колір сприяв налагодженню чітких, швидких дій у кожній команді  і створював веселий настрій у колективі.





        Леголенд згуртував дітей до спільної праці, хлопчики і дівчатка прислухалися до ідей кожного, творчо мислили, співпереживали, допомагали один одному.



 
        Вікторини, конкурси, змагання, ігри в кольорові дні тижня вчили дітей бути кмітливими, креативними, умілими, спостережливими, розвивали уяву, мислення, розширювали кругозір учнів.


      

Немає коментарів:

Дописати коментар

Час навчатись!

Час навчатись!