середу, 29 березня 2017 р.

І знову пам’ять оживе…

З вдячністю і глибокою шаною вклоняємося ми ветеранам війни, які винесли на своїх плечах весь тягар воєнного лихоліття, звільнивши рідну землю від фашизму, і день у день тяжкою працею відбудовували на ній мирне життя.


14 вересня 2015 р. учні 4 класу Олександрівської загальноосвітньої школи І – ІІІ ст. № 1 відвідали ветерана Великої Вітчизняної війни Овчаренка Власа Семеновича, який проживає в селищі Олександрівка по вулиці Карла Маркса, №5. Москаленко Ніколь, Ковтун Даша, Горло Артем, Ніколенко Микита, Тищенко Віка, Грицевич Аріна разом з класним керівником Семеніченко Людмилою Олександрівною та головою батьківського комітету Ніколенко Діною Миколаївною привітали ветерана Великої Вітчизняної війни та праці Власа Семеновича Овчаренка з Днем партизанської слави.

Далекого 1943 року з травня по грудень довелось йому допомагати партизанам у Комсомольському лісі. Встиг він скуштувати і фронтового життя, і ворожої кулі. Нині ветерану 87 років. І, незважаючи ні на що, свою юність, обпалену війною, він вважає щасливою. Ветеран Великої Вітчизняної війни та праці Влас Семенович Овчаренко удос¬тоєний багатьох бойових і трудових нагород. Діти з цікавістю слухали його спогади про ті далекі буремні дні. Саме ці спогади лягли в основу проведення уроку мужності «І знову пам’ять оживе…».

Немає коментарів:

Дописати коментар

Час навчатись!

Час навчатись!