середу, 11 жовтня 2017 р.

Свято "Мелодія родинних сердець"

29 вересня 2017 року в Олександрівській загальноосвітній школі І - ІІІ ступенів №1 відбулось родинне свято «Мелодія родинних сердець».
Наш 2-А активно готувався до свята: мами разом з дітьми розучували пісню «Василечки», слова та музика Наталії Май; оформлювали виставку «Народні ремесла». Вже тоді діти почали усвідомлювати, що саме в сім’ї вони роблять перші кроки до шанування свого роду, збереження традицій поколінь.
  

Свято розпочалось з виступу директора КЗ «Олександрівське НВО №1» Литвин Людмили Іванівни. Кожен клас школи дарував учасникам свята свій художній номер. Учні 2-А класу за свій виступ отримали від присутніх в нагороду гучні оплески.


Кожен зумів показати, що він здібний і неповторний. По закінченні святкового концерту всі присутні – учні, батьки, вчителі, гості пішли готувати козацьку кашу. Трапеза за спільним родинним столом ще міцніше об’єднала своєрідну класну громаду. Такої смачної каші, на думку і дітей, і батьків, вони ще не їли. Цей спомин залишиться надовго в житті кожного.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Час навчатись!

Час навчатись!