суботу, 11 листопада 2017 р.

Цікавий світ професій

Нещодавно в 2- А класі Олександрівської ЗШ І – ІІІ ступенів №1 КЗ «Олександрівське НВО №1» був проведений підсумковий урок інформаційно – пізнавального проекту «Цікавий світ професій» під керівництвом класного керівника Семеніченко Л.О.
   Метою заходу стало поглиблення уявлень учнів про різноманітність професій, про важливість і значення кожної з них, розширення знань дітей про професії своїх батьків.


   Діти декламували вірші, складали в групах прислів’я про працю, відгадували загадки про різні професії, звучала пісня «Веселий музикант», називали професію за малюнком.


   Основою уроку стало сприйняття значимості кожної професії. Скажімо, щоб стати справжнім професіоналом у своїй професії (інженером, екологом, програмістом), слід вивчати основи фізики, математики, біології, інформатики… Про це своїм дітям дохідливо розповіли у своїх виступах економіст Чорноморець В.В., фармацевт Гавриш Н.І., агроном Сопрун Ж.І.


   Із виступів батьків учні зрозуміли, що справжню насолоду приносить та професія, яка обирається за власним бажанням, відповідно до інтересів, здібностей особистості, за покликом душі.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Час навчатись!

Час навчатись!